Träning

Tisdagspass med PT

Nu på förmiddagen var jag iväg på gymmet för att träna med min PT. Hon är tillbaka nu efter semestern så det blir gött att komma igång igen! Eftersom jag får lite ont i knät vid löpning blev det ett pass med bara styrketräning idag. Det funkade bra men jag kände av lite efter sista övningen, insida/utsida lår.

Hur som så hoppas jag det försvinner snart för två lopp väntar och jag är inte i närheten av där jag vill vara. Varför är det så svårt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s