Allmänt

Nocco Ice Pop

Har ni hunnit testa den nya glassen från Nocco? Det var ett bra tag sedan jag fick tag i en men jag kom på att jag aldrig skrev något om den. Det är i alla fall en limiterad sommarnyhet med smak av ananas (samma som deras dryck Caribbean). Den är helt fri från socker och innehåller endast 21 kcal per portion. Perfekt en varm sommardag alltså!

Smaken var verkligen precis som drycken så där blev jag inte besviken men de jag har provat har varit lite väl isiga. Jag gillar när de är lite mjukare så man kan bita (typ Calippo) men det kan säkert bero på innehållet i respektive glass. Är man sugen på sockerfri isglass fungerar den i alla fall utmärkt så prova om ni inte redan har gjort det!

En reaktion till “Nocco Ice Pop”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s