Träning

Semestermode vid träningen

Det går minst sagt trögt nu med träningen. Det är en kombination av semestertider, mycket jobb, övriga intressen och till stor del sviktande motivation. Det är ju så det blir ibland och jag tror det är vanligt under sommaren också. Man har liksom så mycket annat att göra. Jag har ju valt att gå upp i procent på jobbet under sommaren och dessutom har det planerats och fixats inför köksrenovering som snart blir av så ja, mycket var det ja.

Igår var jag en sväng på gymmet men det kändes att det inte var mitt bästa pass precis. Jag valde att powerwalka på bandet medan regnet öste ner utanför och det klart att det är bättre än inget men jag skulle vilja så mycket mer. Jag ska försöka sätta upp ett riktigt schema och få in en massa roliga saker så jag kommer igång igen. Nästa vecka är det även dags för PT så det kanske också får igång mig igen!

OBS! Gammal bild.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s