Träning

En månad senare

Det har gått en månad sedan jag senast skrev om Kristoffer och hans löpning. Jag vet inte om jag ska fortsätta med det – är ni intresserade? Jag tycker i alla fall att det är jätteroligt att se hans framsteg och spekulera lite i hur snabbt det kommer att gå på kommande lopp. Det är för övrigt mindre än två veckor kvar tills hans första lopp, Blodomloppet i Jönköping.

För drygt en månad sedan sprang han milen på 54,43 minuter. Igår slog han rätt rejält. Klockan stannade på 52,02 minuter. Från början var målet att vara under timmen på loppen men det är ju inga konstigheter längre. Kanske kan han i stället komma under 50 minuter?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s