Träning

Att starta morgonen med simning

Igår hade jag en plan om att åka och simma efter nattarbetet. Det jag dock inte räknade med var att de öppnade först klockan 8.00 så jag fick sitta i bilen och uggla en stund. Hur som helst så körde jag (som vanligt de gånger jag simmar) 1000 meter. Inga stopp, egen bana och bröstsim gick på drygt 38 minuter. Helt okej ändå! Och vad skönt att starta dagen i bassängen.

En reaktion till “Att starta morgonen med simning”

  1. Skönt att starta morgonen med träning! Det bästa som finns! 🙂 Jag kan dock inte simma för jag tål inte klor, så får hålla mig ifrån bassänger.

    Ja vilken tur att det löste sig med vinsten. Jag har fått mail om att ett paket är påväg så hoppas det kommer nu i veckan 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s