Träning

Nya krämpor

Efter förra PT-passet fick jag lite ont i baksida lår men nu när jag har vilat ett par dagar känns det bra igen. Däremot kände jag av andra krämpor under morgonens pass, nämligen vänster knä. Jag har känt av det lite, lite tidigare också men det är inget jag har direkt reagerat över. Nu inser jag ju att jag kanske behöver göra något åt det eller i alla fall ändra lite på passen så att jag inte får ont. Ah, fortsättning följer!

Dagens pass

Intervaller på löpbandet 12 min

Baksida axlar 3×10 11,5 kg
Bröstpress 3×10 14 kg
Tricepspress 4×10 32 kg
Sittande rodd 3×12 25 kg
Tricepspress i kabelmaskin 3×12 14 kg
Flyes i kabelmaskin 3×12 18 kg
Latsdrag 3×12 25 kg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s