Kost

Tweek Sweets

Jag tycker alltid det känns lite konstigt att skriva om godis här på bloggen MEN Tweek Sweets har tagit fram ett bra alternativ till vanligt godis och det vill jag skriva lite om. Godiset innehåller inget tillsatt socker och bara naturliga färger samt aromer. Det finns flera olika sorter och vi hittade det på Coop här i Borås. De har en jättebra funktion på hemsidan där man kan se vart närmsta försäljningsställe är så är ni nyfikna så är det bara att kika där.

Detta är givetvis inte LCHF men det är ett mycket bra alternativ till vanligt godis. Vi valde att prova det dels för att vi var nyfikna men också för att det ändå är OK, likväl som när vi testade Pandy Proteingodis. Det är inget vi har ätit efter det men som sagt, det är kul att testa nyheter.

Vi provade samtliga sorter och jag kan meddela att vi tyckte om allihop. Favoriterna var de sura och överlag var det väldigt bra konsistens och smak. Hett tips alltså om man vill äta lite nyttigare! Enda nackdelen var priset men ju fler som köper – desto lägre kan priset bli i framtiden.

2 reaktioner till “Tweek Sweets”

    1. Hej! Kul att du gillar bloggen.
      Tweek Sweets innehåller för mycket kolhydrater per 100 gram för att det ska klassas som OK. Dessutom passar de förmodligen bättre för lågkaloridieter på grund av det låga fett- och kaloriinnehållet 🙂 Äter man liberal LCHF kan det ju såklart vara okej då och då men för mig som äter strikt går det inte. Det beror ju på vad man själv känner också!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s