Tävlingar

En Nocco i solen

God morgon kära vänner! Ni glömmer väl inte av tävlingen jag har där ni kan vinna ett flak (12 burkar) av Noccos nya satsning, Twenty by Nocco? Tävlingen pågår till och med söndag denna veckan så passa på!

Annars då? Jo, det är måndag och jag jobbar i natt men innan dess ska jag försöka hinna med lite annat – bland annat köksmöte på Electrolux Home. Vi är i full gång med tankar och idéer på nytt kök och har hitills besökt Kvik och IKEA för offerter. Vi vet väl inte till 120% vad vi vill ha men så tänker vi också sälja inom kort så egentligen spelar det ingen roll så länge det ser bra ut.

Hoppas ni får en fin start på veckan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s