Träning

Ute i solen

Efter nattens arbete blev det en runda här i närområdet. Jag har fortfarande lite träningsvärk sedan träningen med Anna i måndags (GALET!) så det var rätt jobbigt men det blev lite spring i alla fall och det var huvudsaken. Om jag ska komma igång igen måste jag börja någonstans! Borås bjöd för övrigt på sol, blå himmel och en väldigt behaglig temperatur.

Nu inväntar jag middagen (grillade laxpaket) och sedan blir det åter jobb i natt. Helgen är dock ledig och det tänker jag verkligen njuta av!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s