Träning

Mot Tjejmilen

Jag skrev ju ett inlägg för ett tag sedan om att jag var sugen på Tjejmilen och idag kunde jag inte hålla mig längre. Jag diskuterade det hela lite med mannen och kom fram till att jag antingen tar en kort utflykt själv eller så åker vi till Stockholm hela familjen på en liten weekend. Så det blev alltså att jag anmälde mig! Eftersom jag ligger efter med löpträningen fortfarande blev jag såklart ytterligare lite stressad då detta infaller två veckor INNAN Kretsloppet, vilket betyder att jag har två veckor mindre tid på mig att komma någonvart men ja, jag är nöjd om jag går i mål. Inga tider, inga krav!

Men, jag känner definitivt att det är dags att prioritera lite bättre. Det har varit mycket styrketräning de senaste månaderna och det behöver komma in betydligt mer konditionsträning. Tyvärr får styrketräningen lida då för jag har tyvärr inte all tid i världen. Ett riktigt schema ska göras upp men mer om det kommer snart.

Är det någon av er som ska springa loppet?

Foto: Tjejmilen.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s