Träning

3D-träning med PT

Idag var det dags för ett pass med min PT igen. Hon drog fram sin favorit i gymmet, 3D-mattan, och så fick jag prova på massor av övningar. Trots att jag har kass balans och koordination var det väldigt roligt och spännande så det lär jag träna fler gånger. Jag kikade till och med på dem hemma men priset var lite saftigt så vi får se. Perfekt hemmautrustning annars eftersom det bara är att rulla ihop och lägga undan!

Vi planerade också upp våra resterande timmar. Detta var ju bara tredje tillfället men det är ändå bra att ha en plan så det blir hyfsat många pass fram till Kretsloppet i september och sedan glesar vi ut det lite. Det kan ju hända att jag lägger på fler timmar, det får vi se då!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s