Träning

Ny klubb, nya möjligheter

Nu när körkortet äntligen är fixat finns ju liksom inte så mycket begränsningar längre. Därför bestämde jag mig för att ta bilen från jobbet till klubben som ligger lite utanför stan i morse. Det är en Express-klubb vilket betyder att den är betydligt mindre och för det mesta obemannad. Jag har aldrig varit där tidigare men jag måste säga att det var en lite mysig klubb i fräscha lokaler och en rätt schysst utsikt. Det enda negativa var väl antalet träningsmaskiner på den lilla ytan då det ibland kändes som att man tränade styrka på varann men jag kan absolut tänka mig att åka dit för konditionspass eller gruppträning. Jag vet att de har lite dans där ute och så!

Det blev i alla fall en hel del kondition idag men jag fick också till ett par benövningar som ni ser här nedan:

15 min på löpbandet
15 min på crosstrainern

Bencurl 3×12 20 kg
Benspark 3×10 20 kg
Benpress 3×10 80 kg + 3×5 100 kg + 12 reps på 110 kg

8 min på löpbandet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s