LCHF

Ett halvår med LCHF

Morrn morrn! Häromdagen var det ju ett helt halvår sedan vi började med LCHF och jag tänkte göra en ny liten uppdatering kring det. Vi kör på som tidigare i princip och har inte gjort några avsteg vad gäller kosten. Kristoffer har ju i princip nått sin målvikt så han är betydligt mer liberal än vad jag är men vi äter fortfarande i stort sett samma kost.

Kristoffer har under dessa sex månader tappat lite drygt 20 kg och jag 17 kg. Jag börjar tycka att det går lite sakta men jag vet också att jag har mig själv att fylla (småätande emellanåt, sockerfria produkter till överdrift osv.). Jag vet vart skon klämmer och jag tänkte skriva ett inlägg enbart om detta så småningom! Jag får väl dock vara nöjd med de 17 kg som jag har tappat hittills, även om jag har långt kvar till mitt mål.

Jag mår bra, eller bättre, på så många plan nu och det är sporrande bara det. Jag tog ju också tag i träningen på riktigt och har skaffat PT! Nu i sommar blir det säkert lite hejsan svejsan eftersom hon ska ha semester, jag jobbar mer än vanligt och så vidare men varje litet pass räknas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s