Träning

Kristoffer och löpningen

Jag tänkte jag skulle uppdatera er lite om Kristoffer och hans utveckling gällande löpningen. Han har ju ingen egen blogg eller Instagram eller så så han får lite plats här emellanåt.

Till att börja med kan jag säga att han i dagsläget är anmäld till Blodomloppet i Jönköping 2017, Midnattsloppet i Göteborg 2017, Kretsloppet i Borås 2017 samt Göteborgsvarvet 2018. Han kommer också att springa Varvetmilen i Borås inför Göteborgsvarvet men anmälan har inte öppnat där än.

Kristoffer har ju gjort en ganska snabb och bra utveckling. När han började lite mer på riktigt i april (17:e) sprang han milen på 01.07.51. I förra veckan sprang han milen på 54.43. Detta är dock inte riktigt samma runda men nästan. Han har inte heller sprungit på pricken 10 km men jag har använt Löparkalkylatorn för att få fram en tid. Denna utvecklingen har alltså skett bara under 2-3 månader, vilket jag tycker är grymt bra.

På ungefär samma tid har han putsat till 5 km-sträckan också såklart. I början av april låg han på 33.50 och nu i förra veckan på 25.05.

Stolt fru – oh yes!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s