Träning

Get shit done!

Igår morse var jag tillbaka på gymmet igen och det var en märklig känsla just då. Jag var superpigg i knoppen och kände mig sliten i kroppen! Jag försökte springa men fick ont i knät nästan direkt så till slut blev det powerwalk i tio minuter följt av drygt femtio minuter styrketräning. Det blev fokus på överkroppen (axlar, rygg, triceps, biceps, bröst) och idag har jag rätt go träningsvärk, framför allt i axlar och rygg.

Jag använde dessutom mina nya träningskläder från Stronger. Jag ska visa dem lite bättre i ett senare inlägg men träningskläder gör faktiskt något för en när man tränar, åtminstone för mig. Jag kände mig både piggare, gladare och mer självsäker. Märkligt men sant!

2 reaktioner till “Get shit done!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s