Träning

Här var det tyst..

Jaha, en hel arbetsvecka har gått utan ett livstecken från mig! Det har varit fullt upp med allt annat och det var först idag på morgonen jag kunde bege mig till gymmet, efter att ha varit vaken i 25 timmar och jobbat i 10. Ni hör ju! Jag lovar att jag somnade snabbt när jag väl kom hem sedan.

Dagens pass

30 minuter på löpbandet

Benpress 3×10 85,5 kg
Inre lårpress 3×12 18 kg
Yttre lårpress 3×12 18 kg
Bencurl 3×12 18 kg
Kettlebell Front Squat 3×15 8 kg

En reaktion till “Här var det tyst..”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s