Allmänt

Sugen på Tjejmilen

På sistone har jag haft ett märkligt sug efter att springa Tjejmilen. Det finns dock lite hinder för det. Dels känner jag mig inte så tränad som jag borde vara för det. Jag är inte tillräckligt tränad för Kretsloppet heller men det får liksom gå ändå. Dels så går loppet i Stockholm och visst kan jag göra det till en liten utflykt för att vara med på något spännande men mja, jag är lite tveksam.

Är det någon som har sprungit detta lopp?

Foto: Tjejmilen.se

En reaktion till “Sugen på Tjejmilen”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s