Träning

Stronger than you think!

Hej på er! Jag trodde faktiskt det skulle kännas betydligt mer i kroppen idag efter gårdagens pass men ja, det kanske kommer imorgon istället. Hur som helst så pallrade jag mig till gymmet idag igen och bestämde mig för ett styrkepass för överkroppen.

Dagens pass

Uppvärmning
10 min gång på bandet

Tricepspress i maskin 3×10 36 kg
Pec fly i maskin 3×10 14 kg
Bicepscurl i maskin 1×10 1×8 1×6 23 kg
Lateral raise 3×10 9 kg
Axelpress 3×10 14 kg
Rodd i kabelmaskin 3×10 45 kg
Latsdrag i kabelmaskin 1×8 32 kg + 3×10 25 kg
Omvända flyes i maskin 1×10 4,5 kg + 3×8 11,5 kg
Tricepspress i kabelmaskin 1×10 23 kg + 2×8 18 kg

Lite roligt var också att när jag satte mig vid rodden försökte jag komma ihåg vilken vikt jag hade sist. Jag funderade och så var det något som sa 45 kg och ja, det lät väl rimligt. Drog igång och tyckte det var lite tungt men genomförbart. När jag är färdig och kikar på de gamla resultaten insåg jag att det var 25 kg jag hade sist. Haha! Jag är definitivt starkare än jag tror och det tål att upprepas dagligen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s