Träning

En annorlunda start på veckan

Hej på er! Hoppas allt är väl och att ni har haft en fin helg. Själv har ju jobbat hela helgen och gick av i morse runt 7. I stället för att dra mig hemåt då åkte jag faktiskt ner till gymmet och körde ett 60 minuters styrketräningspass. Jag kände mig märkligt pigg men på hemvägen sköljde tröttheten över mig så ett par timmars sömn blev det därefter.

Dagens pass

Uppvärmning
10 min gång på löpbandet

Marklyft 3×10 25 kg
Armhävningar 3×10
Omvända flyes i maskin 3×10 11,5 kg
Rodd i kabelmaskin 10 reps på 18 kg + 3×10 på 25 kg
Latsdrag i kabelmaskin 3×10 25 kg
Ryggresning med viktplatta 5 kg 3×10
Bicepscurls i maskin 3×10 16,5 kg + 3×10 18 kg
Militärpress 3×10 12,5 kg

5 min intervaller på löpbandet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s