Kost, Träning, Viktminskning

Veckosammanfattning v.24

Söndag och ni vet ju vad det innebär vid det här laget – veckosammanfattning. Hur har veckan träning, viktminskning och kost gått egentligen?

Vikten
Måndagens vägning resulterade i +1,2 kg. Så jävla tråkigt! Jag vet dock varför och vi har en plan. Det gäller bara att hålla den och inte låta sig dras ner av nederlagen. Jag ska nå mitt mål, punkt slut.

Kosten
Bättre matplanering och inköp denna veckan tycker jag men det finns fortfarande mycket utrymme för förbättring. Jag har insett både en och två saker den här veckan men det kommer mer om det i ett enskilt inlägg so stay tuned.

Träningen
Bästa träningsveckan på ja, jag vet inte ens hur länge! Egentligen hade jag önskat ytterligare ett träningspass men det var svårt att få till under helgen när jag jobbade natt. Lite tid med familjen vill jag ju gärna ha också. Då kör vi nästa vecka igen!

Måndag: 45 min yoga + 60 min styrketräning
Tisdag: 60 min styrketräning
Onsdag: Vila
Torsdag: 60 min träning med PT
Fredag: 60 min cardio
Lördag: Vila
Söndag: Vila

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s