Träning

Fredagsfys före fredagsmys, sömn och jobb

Den här dagen började med ett pass på gymmet och eftersom jag redan tränat mycket styrka den här veckan fokuserade jag helt och hållet på konditionen. Det var dock inte det lättaste med världens träningsvärk i benen men jag gjorde det bästa av situationen och rev av 60 minuter på löpbandet, mestadels gående. Jag passade dessutom på att anteckna tiden för 5 km så jag vet vad jag har att slå och kommer att sikta på.

Nu är mannen ute i spåren och därefter blir det lunch, studentprepp, sömn för min del och sedan nattjobb senare ikväll. Jag har varit långledig nu men det hade inte varit fel med ännu längre ledighet faktiskt.

Förresten så har aim’n 25% rabatt på utvalda plagg den här helgen så passa på att shoppa lite! Det har jag gjort och det blev även lite från Strongers nya kollektion som ni kommer att få se senare.

En reaktion till “Fredagsfys före fredagsmys, sömn och jobb”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s