Träning

Dagens pass – 170615

Halli hallå! Idag var det dags för mitt första pass med min nya PT Anna. Eftersom jag betalar för det här kommer jag inte att dela med mig av det på samma sätt men lite kommentarer kring passen kommer ni absolut att få.

Uppvärmning (utan PT)
25 min gång på bandet

60 min träning med PT

Stretch

Kommentar: Uppvärmningen blev lite längre än jag hade tänkt men å andra sidan gör det ingenting. Passet med PT:n var minst sagt jobbigt. Jag hade druckit dåligt innan vilket resulterade i huvudvärk samtidigt som jag hade glömt ta på mig sportbehå, hade träningsvärk sedan det tidigare passet och gjorde allmänt jobbiga saker.

Jag insåg i alla fall att man mesar lite när man tränar själv och att jag är starkare än jag tror och det lär ju bli spännande att utforska mer.

En reaktion till “Dagens pass – 170615”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s