Träning

Malin testar: Yoga 45

Då var det dags för mitt första inlägg i serien ”Malin testar” som innebär att jag testar olika gruppträningspass på nya gymmet. Det kan vara allt från dans till lågintensiva klasser och cykel. Många av dessa har jag aldrig ens testat men igår testade jag på yoga. Yoga har jag ju utövat förut men det var många år sedan sist.

Yoga 45 innebar precis vad det stod, yoga i 45 minuter. Vi gick igenom positioner som nedåtgående hunden, glada barnet, duvan, kobran, barnet och örnen. Mot slutet var det bara ren avslappning i ett par minuter och det var riktigt härligt att starta dagen på det här viset.

Instruktören Sarah var tydlig och hade en behaglig röst att lyssna på. Dessutom var hon väldigt vänlig och kändes helt enkelt bra i rollen om instruktör.

När det kom till passet i sig kände jag igen många positioner och jag fick även hoppa över några som jag helt enkelt inte kunde utföra. Jag kan dock tänka mig att gå på yoga med jämna mellanrum. Gött för själen och för rörligheten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s