Träning

Dagens pass – 170609

I morse var jag iväg och körde första passet på nya gymmet. Det blev ett styrkepass med fokus på ben och jag passade även på att prova den berömda trappmaskinen. Fy i helvete vad jobbig den var! Perfekt uppvärmning dock och svetten bara rann. Dagens pass har ni här nedan, som vanligt.

Uppvärmning
Trappan 5 min

Benpress
3×15 49,5 kg
1×10 76,5 kg
1×10 85,5 kg

Benspark 3×8 22,5 kg
Inre lårpress 3×12 18 kg
Yttre lårpress 3×12 18 kg
Stående vadpress 3×10 18 kg
Liggande bencurl 3×10 13,5 kg
Kettlebell squat 3×15 8 kg

Pyramidintervaller på löpbandet 13 min

Stretch och nedvarvning

Kommentar: Jag märkte idag att jag kan höja flera övningar viktmässigt, till exempel benpressen. Jag mesar lite men det har varit för att försöka ta det lugnt efter förlossningen. Nu har det dock gått såpass lång tid att jag kan öka på lite och det tycker säkert PT:n också. Vi får se! Annars var det ett gött pass och jag förväntar mig absolut träningsvärk imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s