Träning

Hej Nordic Wellness!

Idag skrev jag äntligen på allt och betalade för mig på Nordic Wellness, vilket innebär att jag nu tränar hos dem. Så härligt! Jag kände redan igår att motivationen började stiga och jag fick dessutom lite idéer till bloggen. Jag har ju mer eller mindre inte tränat gruppträning sedan -11 så det är hög tid att börja. Det finns dock så himla mycket nytt, pass som jag inte har någon pejl på längre och så så jag tänkte jag skulle köra några ”Malin testar:” och helt enkelt testa på lite olika gruppträningspass som Nordic Wellness har att erbjuda här i Borås.

Jag har redan ett par inbokade framöver så håll utkik om ni är nyfikna på detta.

 

En reaktion till “Hej Nordic Wellness!”

  1. Pingback: Årskrönika 2017

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s