Träning

Konsultation hos PT

Ni vet ju att jag skrev för ett tag sedan att jag hade tänkt skaffa PT och hade ett uppbokat möte med en tjej. Jag fick ju tyvärr försöka boka om det eftersom jag fick annat, liite viktigare, den dagen. Det var dock lättare sagt än gjort! Inga tider passade och till slut började jag maila och ringa andra personliga tränare på samma gym. Några svarade att de inte hade tid, andra har fortfarande inte svarat trots mail, SMS, telefonsamtal och några ord på telefonsvararen. Jag blev kort och gott lite besviken och valde att kontakta en PT på gymmet jag har tänkt byta till så så blev det.

Hon kunde träffas relativt snabbt så idag hade vi vårt första möte. Vi gick igenom mina mål, planer, vägde och mätte samt kikade på hur vi skulle göra för att jag skulle kunna byta gym så snabbt som möjligt. Imorgon ska jag pysa dit igen och då ska vi ordna med det praktiska så att jag sedan kan börja träna där. Detta ska bli så spännande! Wooho!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s