Kost

Barebells Proteinbars – Smaktest

Jag har hört och sett många, och åter många som har testat dessa godbitar från Barebells och vi ville ju inte vara sämre förstås. Jag passade dessutom på att göra ett litet smaktest av de tre proteinbars som de erbjuder. Varsågoda!

Coconut-Choco
Chokladbar med kokosflingor på toppen ser inbjudande ut. Det är helt klart den mjukaste baren av de tre men också den som smakar minst och har minst krisp. Innehåller påminner mig lite om Bounty men inte alls så mycket kokos. Det är inget fel på den och jag tänka mig att äta den igen men det blev inte favoriten.
Mitt betyg: 6/10

Caramel & Cashew
Vad kan gå fel med dessa smaker? Inte mycket. Det händer något i form av de hackade nötterna och den är god men jag hade önskat ytterligare lite mer smak.
Mitt betyg: 7/10

Cookies & Cream
Den här påminner mig lite om Oreo. Jag gillar smaken, jag älskar krispet och den är helt enkelt riktigt god! Detta blev min favorit i testet.
Mitt betyg: 8/10

Summa summarum kan jag rekommendera de allihop. De är lite speciella mot andra bars jag har provat (bättre alltså) och är inte lika kompakta. I övrigt beror det lite på vad man gillar. Älskar man kokos kanske det blir favoriten, gillar man nötter så blir förmodligen den favorit. Prova dem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s