Kost, Träning, Viktminskning

Veckosammanfattning v.21

Det har blivit dags för en sammanfattning av veckan. Varsågoda!

Vi har ju som sagt bytt vägdag till måndagar och i måndags stod vågen på +0,1 kg. Nu har jag stått still i vikt sedan den 7/5 och det känns lite hopplöst men samtidigt har jag inte haft en tanke på att ge upp eller något sådant. Det kommer, det släpper. Så är det!

Det verkar vara lite problematiskt för oss att följa matsedeln men vi väljer ändå ingen skit för det. Vi har hittat vår ”snabbmat” i form av halloumi och grönsallad, vilket är ett helt okej alternativ om vi känner att vi inte orkar med något annat. Det är dock lite tråkigt att vi planerar för en massa mat som vi kanske får slänga sedan så vi måste bli lite bättre på att följa matsedeln och använda det vi har hemma. Oftast fallerar det när jag jobbar men det är kanske också något att jobba med.

Vad gäller träningen blev det ett härligt styrkepass i måndags samt en långpromenad i tisdags. Därefter har jag jobbat hela helgen men jag har gått från och till jobbet i alla fall. All rörelse är bra rörelse känner jag men jag hade absolut utrymme för att röra mig mer.

Veckans bästa: Alla härliga lediga dagar som spenderats på bl.a Borås Djurpark och vårmarknaden här i stan.
Veckans sämsta: Pluset på vågen men som sagt, jag ger mig inte!
Veckans roligaste: Att jag har kommit ytterligare närmre mitt körkort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s