Träning

När man väljer fel väg..

Jag har insett hur nära vi har här till Kransmossen, ett friluftsområde med mängder av spår som är perfekta att både gå och springa, och har varit där nere ett par gånger nu. Jag verkar dock ha lite problem med att välja rätt väg och följa dessa spår. För ett tag sedan när jag var där valde jag att följa det gula spåret men hamnade inte alls på det gula. I söndags var planen att ta det vitgröna och följde det relativt bra till jag på slutet i stället gick den gröna som är 3 km längre.

Hur kommer det sig? Ja, antingen är jag blind och missar anvisningarna eller så är det faktiskt lite dåligt skyltat här och var. När jag i efterhand kikade på kartan så ser jag klart vart jag gick men inte vart jag skulle gå för att fortsätta följa det grönvita. Det tål att undersökas detta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s