Träning

Gött väder!

I morse gick jag ut genom dörren i tron att det var lite kyligt men vi gick inte mer än några meter innan jag insåg att jag inte kunde ha jacka på mig. Efter att ha lämnat av C på förskolan fortsatte jag gå en sväng och det blev till slut nästan 7 km. Så kan det gå när vädret är som det är och mannen glömt sin matlåda hemma, haha.

Nu är det drygt 18 grader ute och vi ska strax iväg och hämta C igen. Sen blir det veckohandling och lite annat här hemma! En matsedel kommer ikväll för er som undrar.

Hoppas ni har en fin dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s