Träning

Ett steg i rätt riktning

God morgon kära vänner!

Hur har er helg varit? För vår del har det varit ganska lugnt. Det var ju ruggigt varmt i lördags och något svalare igår. Jag är inte alls något fan av värme och det blir ännu värre när det går från snö till hetta på någon vecka. Vem var beredd på det liksom?

Jag tänkte i alla fall berätta att jag i förra veckan tog ett steg i rätt riktning och skaffade en PT. Eller ja, vi ska träffas om ca två veckor, gå igenom lite mål och annat viktigt och därefter bedöma om vi ska dra igång träning. Jag skulle verkligen behöva en personlig tränare och Kristoffer är helt med på det tåget så det känns ju bra. Jag kommer självklart återkomma om detta senare!

Hoppas ni får en fin vecka allesammans!

En reaktion till “Ett steg i rätt riktning”

  1. Pingback: Årskrönika 2017

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s