Kost, Träning, Viktminskning

Veckosammanfattning v.20

Så har även denna vecka börjat lida mot sitt slut och jag tänkte sammanfatta den lite vad gäller vikten, kosten och träning samt även lite övrigt.

Eftersom vi bytte vägdag denna gången till måndag så hann det gå knappt en dag mellan vägningarna och jag stod kvar på +/- 0 kg. Jag hoppas dock det har förändrats till imorgon då det är vägning igen men det får ni veta mer om nästa söndag.

Jag inser mer och mer vilka mina akilleshälar är, vilka frestelser jag kan stå emot och vilka jag bara lurar mig själv med. Vi har också haft en del ovanligt att göra denna veckan, vilket har gjort det lite klurigt att följa matsedeln. Det har blivit helt okej ändå förvisso men vi måste jobba mer med matsedeln framöver. Framför allt se till så att allt passar sonen också så vi slipper göra sjutton extra rätter.

Veckan började bra med ett härligt pass på gymmet men sedan hände något och latmasken stämplade in igen. Idag blev det i alla fall 10 km power walk på Kransmossen och jag förbättrade mig bara sedan förra söndagen. Härligt!

Veckans bästa: Dejtkvällen med min fina man (Pinchos + bio)
Veckans sämsta: Värmechocken (hallå, från snö till 28 grader på en vecka!)
Veckans roligaste: Tävlingen jag håller just nu på min Instagram. In och tävla!
Veckans WTF-moment: När man nattar sonen, det är helt knäpptyst och han börjar ”one, two, three, four, five, six, seven, eight, nine..”.
Veckans bästa dag: Onsdagen, på grund av dejtkvällen.
Veckans insikt: Jag klarar inte vad som helst men jävligt mycket så det är bara att köra på!
Veckans bästa beslut: Att skaffa PT – mer om det imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s