LCHF

LCHF – Att äta ute

Tidigare i veckan var jag och min man ute och käkade och det är inte alltid enkelt när man äter enligt LCHF. Vi kollade av lite vilka restauranger vi kunde tänka oss och tog sedan kontakt med dem. Alla vi pratade med var positiva till att t.ex plocka bort potatis/pasta och ersätta med grönsaker men vi var mest sugna på att gå till Pinchos så så fick det bli. Jag gjorde lite efterforskningar innan vi kom dit och sedan var det bara att beställa det vi trodde kunde fungera.

Vi valde halloumi, grillade räkor med aioli, plankstek (åt ej moset), chili- och limemarinerade kycklingspett, caprese, kebabrulle (tog bort brödet), hamburgare (tog bort brödet) och sen tog mannen också lite sötpotatispommes. I övrigt fanns det t.ex side salad och parmaskinka. Vi blev definitivt mätta och nöjda och tyckte det var värt pengarna!

I det stora hela var det inte alls komplicerat utan det räcker att man är lite påläst, kanske frågar personalen om det krävs så var inte rädda för en middag ute trots att ni äter LCHF!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s