Allmänt

Hur blir man smal snabbt?

Nu kanske jag låter som en riktig, jäkla gnälltant men jag kan inte låta bli att irritera mig på hälso- och träningstidningar som har stora rubriker på framsidorna om hur man snabbt blir smal till midsommar och liknande. Visst kan du snabbt bli smal, det är bara att sluta äta men är det hälsosamt? Nej! Ta viktnedgången i ett lagom tempo, ät det som är rätt för dig och rör på dig. Några genvägar finns inte!

Det som är mest tragiskt med dessa rubriker är att unga tjejer och killar läser detta och snappar upp. Ska vi verkligen lära våra barn och ungdomar att svälta oss själva i stället för att äta och träna rätt?

I det här fallet handlade det om någon ny metod som kallas Stash-metoden och inte någon svält men det är rubriken som irriterar mig. Lägg av med detta ni seriösa tidningar och satsa i stället på andra säljande rubriker.

En reaktion till “Hur blir man smal snabbt?”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s