LCHF

Gott och blandat

Ibland blir jag sådär inte alls sugen på det jag egentligen har tänkt äta, eller inte sugen på mat överhuvudtaget. Då brukar jag göra det bästa av situationen och ta lite gott och blandat som jag kan hitta i kylen. Egentligen är det inte många kombinationer som blir direkt fel så dagens lunch bestod av falukorv, bacon, mozzarella, tomat, gurka och en klick vitlökssås med sambal oelek. Gott och mättande!

Om ett par timmar ska jag ge mig iväg till jobbet och förhoppningsvis håller det fortfarande upp då så jag kan gå dit. En promenad hade suttit fint!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s