Kost

Nej till äggfasta!

I måndags drog jag igång äggfasta, vilket innebär enbart ägg i fem dagar följt av fem dagar strikt LCHF och sedan fem dagar äggfasta igen. Uppläggen kan vara lite olika men det är så jag hade tänkt. Det fungerade dock bara i knappt två dagar. Första dagen blev jag sugen på annat som är okej enligt LCHF men som inte skulle ätas under fastan, andra dagen blev jag sugen på allt jag inte skulle äta – socker i alla former. Jag blev alltså rädd att om jag fortsatte så skulle det gå totalt åt skogen för mig! Dessutom mår jag inte bra av att leva på ägg så ja, summa summarum var att det var en dum idé och jag skriver det här för en extra påminnelse.

Nej till äggfasta!

En reaktion till “Nej till äggfasta!”

  1. Pingback: Årskrönika 2017

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s