Viktminskning

Mätning – April (igen!)

Tanken med våra mätningar är ju att köra första söndagen i varje månad men eftersom jag jobbar hela helgen nästa helg så passade det helt enkelt bättre denna söndag. Så här kommer maj månads mätning den sista april i stället. Resultaten är alltså den senaste månaden och inom parentes står sedan start 2/1-17. Överst är mina resultat och där nere har ni Kristoffers.

Hals +/- 0 cm (-2 cm)
Axlar -6 cm (-9 cm)
Överarm +/- 0 cm (-2 cm)
Byst +/- 0 cm (-11 cm)
Midja +/- 0 cm (-8 cm)
Mage -2 cm (-9 cm)
Rumpa -2 cm (-8 cm)
Lår -4,5 cm (-10 cm)
Vad -3 cm (-2,5 cm)

Kommentar: Så var vi där igen! Inget på varken byst eller midja men däremot rumpa och lår. Centimeterna går lite segt att bli av med överlag tycker jag men det går ju helt klart åt rätt håll. Totalt minus 61,5 centimeter sedan vi började, gött!

Hals -0,5 cm (-2,5 cm)
Axlar +2 cm (-9 cm)
Överarm -0,5 cm (-4,5 cm)
Byst -1 cm (-13 cm)
Midja -2,5 cm (-15,5 cm)
Mage -3,5 cm (-14,5 cm)
Rumpa -2 cm (-10 cm)
Lår -0,5 cm (-6,5 cm)
Vad +/- 0 cm (-2 cm)

Kommentar: Kristoffer fortsätter sitt race och tappar på precis de ställen jag vill. Sedan ett tag tillbaka är han nere på normalvikt enligt BMI men har som mål att gå ner till 75 kg, vilket är ca 2 kg kvar. Totalt antal centimeter han har tappat är 77,5 fördelat över hela kroppen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s