Träning

Saucony Hurricane ISO 3

God morgon kära vänner! Som jag skrev igår tänkte jag visa er mina nya löparskor. Det blev ett par Saucony Hurricane ISO 3, anpassade efter ett pronerande löpsteg. De har en IsoFit-ovandel som ger tight och stabil passform, plus stötdämpande Everun. De har även en Tri-Flex-yttersula som ger bra grepp.

Direkt när jag provade dessa kände jag hur mjuka och lätta de var, även om de gav stöd för fötterna. Dessutom har vi ju en förkärlek till turkos i den här familjen så det passade ju som handen i handsken. Nu vill jag bara ut och springa men – skynda långsamt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s