Allmänt

Clean Drink – Smaktest

För ett tag sedan fick vi hem ett par burkar av Clean Drinks olika smaker för att testa. Tyvärr hann jag inte med att ta bilder på burkarna men jag hoppas det fungerar såhär också. 

Clean finns i tre olika smaker; vattenmelon, citron/lime samt päron och är vitaminberikade BCAA-drycker. De är fria från socker, färgämnen, konserveringsmedel och taurin och förbättrar återhämtning och muskelreparation under och efter fysisk aktivitet.

*Vattenmelon
Detta var den första smaken vi provade och SÅ god! Den kommer vara perfekt i sommar, iskall med ett par isbitar. Fräsch!

*Citron/lime
Jag tycker överlag att företag har svårt att lyckas med citron/lime-smaken och så även här. För mig blir det inte alls gott, tyvärr.

*Päron
Påminner lite om Kopparbergs päroncider. Vi tycker den har en lite mer vuxen päronsmak och det blev den näst godaste i testet.

När vi väl hade börjat med vattenmelonen var det omöjligt att bräcka den. De andra var inte ens på samma plan, men jättekul att ha provat alla. Vattenmelon kommer vi definitivt att köpa igen, och kanske även päron. Den som lever får se!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s