Träning

Fotriktigt i Borås

Nästa steg mot loppen är såklart skor att springa i så idag hade jag bestämt mig för att göra ett besök på Fotriktigt här i stan. Jag har varit hos dem innan och var riktigt nöjd med hjälpen då så även om det kanske kostar några kronor mer så lägger jag gärna det för experthjälp.

Till att börja med hade de flyttat till större och finare lokaler bara ett stenkast hemifrån. Perfekt! Jag fick i alla fall hjälp efter bara några minuter, förklarade att jag skulle börja springa igen och var anmäld till lopp. Då fick jag börja med att springa på deras löpband utan skor för att se hur mitt steg såg ut. Därefter plockade han fram ett antal olika modeller för mig att prova. Jag fick sedan känna av lite, prova bandet med skorna på och så vidare innan jag bestämde mig. Jag blev lite fattigare efter mitt besök men jag är SÅ nöjd med både skor och bemötande.

Jag ska visa er skorna imorgon tänkte jag så håll utkik!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s