Träning

Nu kör vi!

Efter att jag hade anmält oss till Göteborgsvarvet häromdagen blev jag riktigt sugen på att dra igång löpningen redan nu så jag råkade kanske anmäla mig till ytterligare ett lopp. Oops! Det är dock inte förrän i september så jag har god tid på mig. Tror jag. Jag måste i alla fall börja med att hitta ett par vettiga löparskor.

Loppet är Kretsloppet här i Borås som jag har sprungit en gång förut, 2011. Tiden vi fick då ska inte vara så svår att slå tycker jag men man vet aldrig. Wish me good luck!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s