LCHF

Utvärdering: Vegetarisk LCHF

Okej, då har det blivit dags att utvärdera den här veckan med vegetarisk LCHF. Till att börja med planerade vi väldigt noga vad vi skulle äta till lunch och middag, det var inga problem. Vi missade dock att fundera på vad vi skulle äta till frukost och om vi skulle bli sugna på något. Det blev med andra ord ganska mycket ost och frukostarna var i princip helt oplanerade. Det blev stressigt och lite jobbigt. Samtidigt som vi inte skulle äta kött vill vi ju inte heller äta för mycket kolhydrater, annars hade ju smoothies t.ex varit ett bra alternativ till äggen.

Överlag har jag känt mig mer hungrig den här veckan, trots att jag försökt ersätta köttet med andra proteinkällor. Hunger för ju dessutom med sig mer sug så det har varit lite jobbigt och prövande, framför allt på jobbet i och med fika och fredagsfrukost.

Maten har dock smakat väldigt bra och vi kommer att köra flera av dem igen senare, om än något modifierade. De recept vi har använt oss av kommer här nedan:
Halloumistroganoff
Spenatsoppa (-bacon såklart)
Ostpizza (vegetarisk topping)
Halloumiburgare (byt bara ut köttet mot halloumi)

En reaktion till “Utvärdering: Vegetarisk LCHF”

  1. Pingback: Årskrönika 2017

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s