Allmänt

Nocco Caribbean

ÄNTLIGEN fick jag tag i den senaste Noccon och ja, det var faktiskt värt väntan. Jag har kikat överallt och när jag nästan gett upp hoppet fanns den där vi veckohandlar! Bara sådär! När jag öppnade den och luktade blev jag extremt skeptisk men efter ett par klunkar insåg jag hur god den faktiskt var. Den slår inte cassis men den kommer inte långt efter så löp och köp om ni inte redan har gjort det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s