Träning

Göteborgsvarvet 2018

Jag har väntat, längtat och väntat lite till efter det här och idag såg jag äntligen att man kunde anmäla sig till Göteborgsvarvet 2018. 2011 sprang jag varvet och det är en av de häftigaste sakerna jag har gjort. Jag har velat göra om det men det har inte varit lämpligt, tills nu. Jag har nu ett år på mig att komma igång med löpning igen och klara av 21 km snabbare än jag gjorde sist. Det är ett bra mål men fram till dess ska jag dessutom sätta upp flera delmål och följa ett bra träningsschema. Det får inte gå för fort men heller inte för sakta.

Det bästa utav allt är att jag även fått med mig mannen på det här! Woop woop!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s