Viktminskning

I-landsproblem vid viktnedgång

Både jag och mannen har ju nu tappat en del i vikt och det finns faktiskt ett i-landsproblem när det gäller det – kläder. Kläderna hänger och samtidigt vill man inte köpa nytt innan man är färdig. Det känns ju dumt att bara kunna ha plagget i ett par månader men å andra sidan kan man ju inte gå runt som ett tält.

Hur som helst så köpte vi nya jeans till mannen medan Cubus ändå hade en bra rabatt. De kom häromdagen och sitter bra! Han har fortfarande ett par kilon kvar men de ska nog funka en längre stund i alla fall. Vi får väl se vad vi hittar på till mig men tights och tunika funkar ju alltid. Om inte annat är det snart sommar och då går det ju bra med klänningar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s