Allmänt

Kristoffers plan för 2017

Morrn morrn! Jag har fått lite frågor om Kristoffer och hans träning så jag tänkte ta detta inlägget och berätta lite för er om hans plan för 2017 och så vidare. Det började egentligen med att jag anmälde oss till Blodomloppet i Jönköping i augusti. Han ville börja med löpningen igen och jag tänkte att det kunde vara en bra morot. Därefter har det bara blivit fler och fler lopp/planer. Nu när han fyllde 30 passade jag på att köpa en startplats även i Midnattsloppet så ja, nu har han fått sina morötter.

Häromdagen pratade vi lite om Boråsklassikern och han blev lite sugen. I så fall skulle han inleda med Kretsloppet i september och sedan köra cykling, vandring och simning under 2018 men det är ju inget som behöver bestämmas nu. Jag tycker bara det är så roligt att han ens funderar på det och det inspirerar mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s