LCHF, Träning, Viktminskning

Invägning v.15

Så var det söndag igen och dags för en ny uppdatering gällande kost, träning och vikt.

Kost
Det går bra med kosten, inga problem. Vi har ätit lite påskmiddag under helgen, givetvis bara LCHF. Sonen och jobbet har fått lite godis men vi har båda hållit oss undan.

Träning
Träningen går verkligen åt skogen just nu men som jag har sagt förut, jag har lite annat jag prioriterar före för tillfället. Jag rör mig dock en hel del till/från och på jobbet men denna veckan har jag inte jobbat lika mycket så snittet per dag ligger på 10 213 steg. Jag har gått ca 50 km under veckan.

Vikten
Det går sakta men säkert kan man säga! Jag är nöjd så länge det är ett minus men det hade gärna kunnat få vara lite större. Kanske hänger det ihop med den uteblivna träningen, kanske för att jag har ätit lite mer eller så vill kroppen helt enkelt hålla fast vid kilona.

Hur går det för er?

2 reaktioner till “Invägning v.15”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s