Allmänt

Hur ser framtiden ut?

Wow, vilken ”stor rubrik” det blev! Anyway, först vill jag bara passa på att önska er en glad påsk men ja, framtiden alltså. Jag tänker på lopp, jag tänker på min träning och kanske även bloggens framtid. Jag tar ett inlägg till att skriva lite om detta.

Lopp
Jag har skrivit om detta förut och det blir inga lopp 2017. Jag var nyligen gravid, har samlat på mig kilon och känner inte att jag är i form för att genomföra något lopp med vettigt resultat. Nu rullar ju träning och viktnedgång på så till nästa år blir det andra bullar. Jag är 100% säker på att jag kommer ge mig på Göteborgsvarvet nästa år igen men sedan blir det även fler mindre lopp. Jag har alltså lite drygt ett år på mig att komma i form. Bra morot?

Träning
Med tanke på det ovan kommer jag så småningom putta in mer och mer konditionsträning på veckorna. Nu när jag går ner i tid på jobbet finns ju betydligt mer tid till träning och det tänker jag utnyttja. Till en början blir det bara raska promenader som så småningom kommer utvecklas till rena löppass. Wish me good luck! Det kommer också att bli fler gruppträningspass framöver.

Bloggen
Bloggen kommer absolut att finnas kvar då det är en stor motivationskälla för min del! Det kanske dock blir lite förändringar med fasta dagar för vissa inlägg, kanske några videoinlägg och så vidare. Hoppas att ni kommer att gilla det!

Om ni har några förslag på förbättringar här på bloggen får ni hemskt gärna hojta till, antingen via kommentarer eller via nilmaiform@gmail.com. 

En reaktion till “Hur ser framtiden ut?”

  1. Pingback: Årskrönika 2017

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s