Allmänt

Pro 90 Plus från NutriTech

I förra veckan fick jag hem ett paket Pro 90 Plus Slow Protein och en shaker från NutriTech/Proteinbutiken.se. Jag har testat proteinpulvret ett par gånger sedan dess och tänkte skriva lite vad jag tycker om det.

Pro 90 Plus är ett protein som kroppen tar upp långsammare. Det kan t.ex vara bra som kvällsmål eller som komplement till mellanmålet. Just detta pulver innehåller 90% långsamt protein och 10% snabbt protein och är även berikat med Aminogen. Jag valde att prova smaken choklad men pulvret finns även med jordgubbssmak och vaniljsmak.

Jag provade  först att blanda pulvret med mjölk. Det var en okej chokladsmak men tyvärr upplevde jag att pulvret inte riktigt smälte i mjölken, trots ihärdigt skakande. Det lämnade också någon otrevlig beläggning som jag tror beror på kaseinet. Mannen tyckte dock bättre om både smak och konsistens så jag antar att det är en smaksak.

Jag provade även att blanda det till en pudding men även där stötte jag på beläggningen. Jag kan dock tänka mig att puddingen skulle kunna passa super till t.ex havregrynsgröt på morgonen eller liknande.

Shakern gillade jag dock skarpt. Shakers är ju väldigt lika men de jag har hemma har haft en annan öppning. Skruvkork känns mycket bättre och säkrare!

I samarbete med Proteinbutiken.se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s