Allmänt

Invägning v.14

Så var det söndag och efter att ha jobbat hela dagen kan jag nu äntligen uppdatera er om min vikt och hur veckan har gått i övrigt.

Kost
Kosten har varit väldigt bra faktiskt. Inget särskilt sug och inga större avvikanden från matsedeln.

Träning
Tyvärr har det inte blivit någon träning alls denna veckan och som jag har sagt tidigare prioriterar jag lite annat just nu. Däremot har jag försökt gå så mycket som möjligt till/från jobbet, vilket har resulterat i en hel del kilometrar. Jag har också haft stegräknare på även denna veckan och totalt blev det 112 990 steg vilket blir ett genomsnitt på 16 141 per dag. Helt okej! För skojs skull kan jag även säga att detta är nästan 80 km.

Vikten
Ett härligt minus denna veckan och jag är nöjd! Det går i rätt riktning och det är lite sjukt att tänka att jag sedan förlossningen den 9 oktober nu har tappat drygt 20 kg. Som ni vet räknar jag ju dock från starten av LCHF, vilket var den 2/1.

Hur går det för er?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s